Állati jó bolt. Kisállat eledelek és kiegészítők webáruháza.
Állati jó bolt. Kisállat eledelek és kiegészítők webáruháza.

Webshopunkban a rendelés átmenetileg szünetel. Megértésüket köszönjük!

Hirdetés

Magunkról

Hungaricumok és minőségi magyar termékek egy helyen.

Az első  Hungaricumokat értékesítő webáruház.

 

Üdvözöljük Önt webáruházunkban!

A Hungaricumbolt elsőként foglalja össze, rendszerezi és kínálja mindazt, amire büszkék vagyunk, amit évezredes múltunk ránk hagyott.

Hungaricumok.

Nosztalgia, élmények, hagyományok, melyek feledhetetlenné tesznek számunkra egy badacsonyi bor zamatát, egy szegedi vacsora ízét, és egy pillantást a Gellért hegy csúcsáról a pezsgő budapesti éjszakára.

Értékek, melyeket sokan a szívükben, emlékezetükben, fényképen vagy a szoba polcán őriznek.

Értékek, melyek eredetét mára jogszabály is védi, hogy valóban azon a földön termesztett, tenyésztett és alkotott terméket vásárolhassuk meg, amely minden tekintetben hazánkhoz köthető.

Napjaink tömegtermelése elnyeli azokat az értékeket, amiket több, mint ezer éves történelmünk során teremtettünk, fejlesztettünk, és azokat a tradíciókat, amik évszázadokon át, szálltak generációról generációra.

Ezeket az értékeket szeretnénk megismertetni az oldalra látogatókkal, legyen szó élelmiszerről vagy kulturális termékről.

Elkötelezett célunk, hogy piacot és egyáltalán a megismerés lehetőségét biztosítsuk azoknak a kiváló minőségű magyar termékeket gyártóknak, hagyományőrzőknek, akik a multinacionális cégek uralta világ küszöbén állnak és soha nem nyernek bebocsátást.

Webáruházunk nem pusztán egy értékesítést szolgáló online felület. Szeretnénk a lehető legátfogóbb ismeretanyaggal szolgálni termékcsoportjainkról és az abban foglalt árukról, szolgáltatásokról.

A kedvező ár, mint egyik fő szempont mellett természetesen a minőség és eredet alapján válogatjuk ki azokat a Hungaricumokat és minőségi magyar termékeket, melyeket aztán oldalunkon elérhetővé teszünk az Ön számára.

Bízunk benne, hogy minden keresett terméket és ismeretanyagot elérhetővé teszünk az Ön számára.

Amennyiben bármilyen területen kérdése merülne fel, forduljon bizalommal online vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Információ:

iroda@hungaricumbolt.hu

Telefon: +36706100686 (munkanapon 09-18 óra között hívható)